Laurens luistert naar de wensen van de klant en komt zelf met nieuwe suggesties, zonder zijn mening op te dringen. Wij raden Laurens dan ook te zeerste aan!

Fam. Graumans

Laurens heeft een goed gevoel voor stijl, adviseert met goede argumenten, is standvastig waar nodig en flexibel zodra het kan.

Fam. Mol

Tijdens het gehele proces dacht hij mee, gaf advies en was kritisch wanneer nodig (ook naar de aannemer).

Fam. Hoendervangers

De hoge mate van betrokkenheid en zijn unieke oog voor detail heeft ons alle vertrouwen gegeven

Marco Sprenkels

Ikzelf ben afkomstig uit de bouwbranche en het viel me op dat het detailtechnisch zo goed in elkaar zat. Verder konden we met al onze vragen bij hem terecht en heeft hij ons tijdens de bouw uitstekend bijgestaan.

Johan en Nanny van Aert

Laurens heeft in een kort tijdsbestek in de vorm van enkele persoonlijke gesprekken onze ideeen op een perfecte wijze in een uiteindelijk plan kunnen vertalen.

Fam. Vermeulen

Van de eerste tekening tot de oplevering heeft Laurens ons bijgestaan. Zijn betrokkenheid is ongekend. Ons droomhuis staat er inmiddels. We genieten er iedere dag van!

Johan Gabriëls

01
07

Laurens van Erk

VAN ERK ontwerpbureau zag in 2008 het licht. Toen zette Laurens van Erk de stap naar een zelfstandig bureau om zijn visie op het woning- en kantoorontwerp volledig te ontplooien. VAN ERK staat voor fijne woningen en slimme kantoren die bewoners en gebruikers gelukkig maken.