Woningbouw

Het is een zeldzame kans: een eigen huis bouwen. VAN ERK helpt je om een woning weg te zetten die ademt wie je bent, met een interieur dat past bij hoe jij het leven invulling geeft.

Nieuwbouw woning Mechteldis van Hornestraat

Omdat de zonnige zijde bij deze woning aan de voorzijde is gesitueerd hebben we er voor gekozen de woning meer naar achter te verplaatsen.  Hierdoor is de voortuin in feite de achtertuin is geworden. De gemetselde wand tussen de oprit en de tuin zorgt voor een meer intiem en afgeschermd tuingevoel. De transparante begane grond

Bekijk het project

Nieuwbouw woning Tuintjes I

Deze villa opgetrokken in een groengrijze steen past perfect in zijn groene bosachtige omgeving. De gekozen compositie waarbij het overkragende metselwerk lijkt te zweven geeft een mooi spannende uitstraling.

Bekijk het project

Woning Eikbergveld I

Deze (schuur)woning op het Plan Eikberg Oost te Bavel heeft een strakke maar warme uitstraling. Naar de groenzijde is de woning geheel opengewerkt. Aan de hofzijde is de woning daarentegen meer gesloten om de privacy te behouden.

Bekijk het project

Nieuwbouw woning Laagveldsestraat

Deze woning opgetrokken uit een mooie rood genuanceerde gevelsteen in horizontale en verticale vlakverdeling. De gekozen posities van de raampartijen zorgen ervoor dat je in de woning van de mooie uitzichten kunt genieten.

Bekijk het project

Woning Parc Tichelt I

Deze woning op het Plan Parc Tichelt te Rijsbergen is geheel in boerderijstijl tot in detail uitgevoerd. Het resultaat mag er zijn met zijn rieten kap, klassieke klampstenen gevels en gepotdekselde delen bij het schuurgedeelte.  

Bekijk het project